Meezingkoor

Wij zijn een bijzonder koor met een uitgebreid Nederlandstalig repertoire vol meezingers en smartlappen. Het koor bestaat uit zo’n 60 vrouwen en mannen tussen 35 en 70 jaar, die het allemaal leuk vinden om met elkaar én voor u en jullie te zingen! Wij wonen allemaal in of in de buurt van Buurmalsen, Tricht, Beesd, Deil, Enspijk, Beusichem, Geldermalsen en Meteren.

Boeken
Wij hebben sinds 2002 met veel plezier op veel verschillende plekken gezongen. Meestal bestaat ons optreden uit twee blokken van 8 tot 10 liederen. Soms, in combinatie met bijvoorbeeld meerdere koren, slechts uit een enkel blok van minimaal 8 nummers.

De nummers en volgorde van een optreden worden in overleg met de aanvrager bepaald. Wij zingen meestal met het hele koor, ensemblebezetting, maar het kan ook anders zoals op de Henry Dunant met een kleiner clubje, afhankelijk van de mogelijkheden van het podium of de zaal.

Repetities
Wanneer en hoe?
Wij repeteren met het koor en het orkest meestal 10 keer per jaar en dan op zondagmiddag. Als het enigszins kan op de tweede zondag van de maand. Dat doen wij in Ons Eigen Gebouw, een prettige locatie in Buurmalsen.
Wij beginnen een half uur van te voren (volgens schema, zie inlogpagina leden) met het klaarzetten van de muziekstandaards en stoelen. Per toerbeurt zorgen een aantal leden voor iets lekkers bij de koffie en bij de borrel.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.losbandigsysteem.nl